سرفه معمولا یک نشانه از بیماری است که در پی حساسیت، سرماخوردگی، آنفولانزا یا ناراحتی های دستگاه تنفسی رخ می دهد. در روزهایی که حضور در مجامع عمومی مانند تکیه و هیات زیاد می شود خطر انتقال بیماری ها از این طریق نیز افزایش می یابد.
سرفه یک واکنش طبیعی است که طی آن مجاری تنفسی از مواد آلوده خارجی و نیز مخاطی که در ریه ها و نای وجود دارد، پاکسازی می شود.
سرفه انواع متعددی دارد، یک نوع سرفه معمولی است که پس از دم و بازدم انجام می شود و هوای داخل ریه ها را با فشار بیرون می راند، این نوع سرفه شدید نیست و عمدتا به شکل تک سرفه است.
یک نوع دیگر، سرفه تولیدی یا خلط دار است که معمولا پس از سرماخوردگی های ویروسی بوجود می آید. این نوع سرفه مواد مخاطی را از دستگاه های تنفسی شما بیرون می راند. البته آلرژی یا عفونت های باکتریایی نیز این نوع سرفه ها را ایجاد می کنند.
نوع دیگر سرفه، سرفه خشک یا غیر تولیدی است. این سرفه ها خشک و بدون خلط هستند و می توانند برای مدت طولانی شما را آزار دهند.
اگر هفته ها پس از سرماخوردگی همچنان سرفه می کنید، حتما به پزشک مراجعه کنید. چرا که سرفه های طولانی ممکن است به معنای درمان نشدن بیماری شما باشند. ضمن این که سرفه که خود نشانه وجود عامل ویروسی یا باکتریایی در بدن شماست، ممکن است به مزمن شدن ناراحتی های ریوی منجر شود.
نظرات:
لطفاً منو راهنمایی کنید... حدود 3سال است که بعد از هر سرما خوردگی حد اقل تا 7 ماه سرفه هام ادامه پیدا می کنه و بعد از آن خودش خوب میشه تا سال بعد که دوباره سرما بخورم... پیش هر دکتری هم که میرم خوب نمیشم... نمیدونم حساسیت فصلیه یا مشکل چیز دیگست اگر میشه راهنماییم کنید که من باید پیش چه متخصصی برم؟
1. آویشن به صورت گیاهی ترجیحا دم کنید
2.گلگیاهان ختمی دم کرده میل کنید
3.کرفس را به صورت خام یا در قالب اش جو مصرف کنید
4.دارچین وگیاه ختمی رادم کرده میلکنید(چوب دارچین)
5.در شرق آسیا و چین از ترکیب زنجبیل، پیازچه و عسل و سپس جوشاندن آن برای حدود 10 دقیقه و نوشیدن آن برای چند بار به عنوان یک معجزه گر برای کاهش یا درمان سرفه های شدید یا مزمن نام می برند.
:: موضوعات مرتبط:
,
,
,
:: برچسبها:
سرفه های طولانی مدت ,
درمان سرفه های طولانی مدت ,
سرفه بعد سرما خوردگی ,
درمان سرفه ,
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1